VOOR IEDEREEN DIE MEER LEF WIL OM TE GAAN DOEN WAAR HIJ/ZIJ IN GELOOFT

Tjeerd Schiphorst | Lifecoach & Lefgozer 
Tjeerd Schiphorst talentcoach en lefgozer

OVER TJEERD

‘To inspire people to find their Power so they can Do Powerful things!’

Mijn naam is Tjeerd Schiphorst. Ik werk als Talentcoach, Trainer en Freelance Consultant. Met mijn ruim 14 jaar werkervaring bij ’s werelds grootste dienstverlener in de HR sector & Arbeidsbemiddeling heb ik met passie en energie vele mensen helpen ontdekken wie ze zijn, waar ze gelukkig van worden en ze meer LEF gegeven om te gaan doen waar ze energie van krijgen. Mijn missie is; ‘To Inspire people to find their Power so they can do Powerful things”. Deze missie komt terug in alles wat ik doe, of het coaching – trainining – adviseren of consultancy is. Daarnaast ondersteun ik organisaties bij het creëren van een (werk) omgeving waar Talent ruimte krijgt om te groeien en te ontwikkelen zodat er een optimale samenwerking ontstaat voor nu & straks. Een omgeving waar nieuw talent en ervaring elkaar versterken en waar er samen gewerkt wordt aan een toekomst op een manier waarbij diversiteit ervaren wordt als kracht!

DIENSTEN

Wat ik doe

Voor organisaties

Ondersteuning van organisaties bij het creëren van een (werk)omgeving waar Talent ruimte krijgt om te groeien

Voor particulieren

Coaching op maat voor particulieren om meer LEF te krijgen en je talenten te ontdekken om jezelf en je carrière te ontwikkelen

Mijn talenten testen

VOOR ORGANISATIES

Ik ondersteun organisaties bij het creëren van een (werk) omgeving waar Talent ruimte krijgt om te groeien en te ontwikkelen zodat er een optimale samenwerking ontstaat voor nu & straks. Een omgeving waar nieuw talent en ervaring elkaar versterken en waar er samen gewerkt wordt aan een toekomst op een manier waarbij ieders individuele kracht erkent, herkent en ingezet wordt. Op deze manier wordt uw organisatie niet alleen aantrekkelijk voor nieuw talent maar krijgt ook bestaand talent de mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen waardoor nieuwe mogelijkheden en kansen ontstaan zowel nu als voor later. Uw organisatie wordt zo niet alleen aantrekkelijk voor aankomend talent, ook bestaande talenten krijgen ruimte om verder te groeien waardoor u een stabiele basis vormt als organisatie. Op deze manier zult u gezamenlijk nog succesvoller zijn en nieuwe kansen kunnen creëren voor de toekomst.

Ik ondersteun organisaties door individueel talent de ruimte te geven te groeien om bij te kunnen dragen aan gezamenlijk succes.

Van kinds af aan vond ik de vraag, ‘Wat wil je later worden wanneer je groot bent’, erg interessant. Dat ik graag met mensen wilde werken wist ik al wel heel snel maar hoe dat er precies uit moest zien, geen idee! In 2006 kwam ik terecht in de wereld van HR en Arbeidsbemiddeling, een plek die op dat moment op mijn lijf was geschreven. Hier kon ik zowel individuen als organisaties helpen met hun vraagstukken en mijn dienstverlenende kwaliteiten optimaal inzetten. De verbinder in mij kreeg vrij spel om mensen met elkaar in contact te brengen die elkaar een stap verder konden helpen en mijn interesse in de ‘Waarom’ kon zijn gang gaan in de gesprekken die ik voerde om de vraag achter de vraag te achterhalen.

Al deze eigenschappen en vaardigheden zet ik nog steeds in tijdens mijn werk als Coach en Trainer. Vandaag de dag help ik organisaties om het beste uit hun medewerkers naar boven te halen, zodat Talent de ruimte krijgt om zich te ontplooien en verder te groeien. Ik help mensen de verbinding te maken met Zichzelf of van daaruit te verbinden met hun omgeving.

Ik geloof dat de organisaties die in staat zijn om een cultuur te creëren waar eenieder vanuit zijn/haar intrinsieke motivatie impact kan maken op een manier waar hij/zij in gelooft, achter staat en plezier uit haalt, dat dit de organisaties zijn die het verschil maken voor zowel hun medewerkers als hun omgeving.

VOOR PARTICULIEREN

Coaching op maat

Lef to Live your Life 

Wanneer jij meer LEF wil om keuzes te maken waar jij gelukkig van wordt is Lef to Live Your Life voor jou! Wanneer jij voelt dat er meer in je zit dan dat er nu uit komt! Wanneer jij meer LEF kunt gebruiken om jouw Power te gaan ontdekken om zo Powerful dingen te kunnen gaan doen! Samen gaan we op zoek naar wie je bent, welke kwaliteiten en talenten jij bezit, waar jij energie van krijgt! Na deze sessies ben jij in staat om jouw Next Step te zetten om meer uit je leven te gaan halen!

10 Minuten telefonische kennismaking
30 Minuten intake
5 Coachsessies van 60 min. via Facetime of Skype
Tussentijdse support via Whatsapp
Gratis PowerCall t.v.w. € 97 na afloop van het traject

REVIEWS

Wat zeggen anderen?

"To inspire people to find their Power so they can do Powerful things"

Tjeerd Schiphorst

NIEUWS & INSPIRATIE